18SX : Posisi Seks Buat Isteri Pemalas

Bercinta selepas pulang kerja mungkin memenatkan. Sebaik selesai, tidak akan ada aktiviti lain selain tidur sehingga anda dan pasangan mudah bosan. Berikut ini ada beberapa kedudukan sensual yang boleh mengembalikan mood bercinta wanita malas seperti anda, seperti dipetik dari Idiva.

Posisi Buat Isteri Pemalas

1. Side by side

Berbaring berdampingan saling berhadapan dan biarkan dirinya dalam dakapan pasangan. Bahagian terbaik tentang kedudukan seks ini adalah anda boleh memeluk dan mencium pasangan anda dan merasa dekat dengannya. Bengkok lutut anda untuk meningkatkan penembusan dan membuatnya gila.

2. Lap dance love

Biarkan suami anda duduk di kerusi atau bersandar di sofa. Sambil berada di pangkuannya, lakukan foreplay yang lambat.

3. Spoony Style

Berbaring di tempat tidur dengan punggung menghadap pasangan anda dan biarkan dia tangkap anda. Posisi seks ini tidak hanya sangat sensual, tapi sangat intim juga.

4. Lazy dog

Hanya kerana anda merasa malas, tidak bermakna anda perlu melakukan doggy style. Alih-alih berbaring merangkak anda, cubalah unruk berbaring dengan perut menyentuh tempat tidur. Tempatkan beberapa bantal di bawah daerah punggung anda sehingga punggung anda menjorok keluar dan membiarkan suami anda datang di atas anda apabila ia bergerak. Ini salah satu kedudukan seks pemalas yang menjamin kepuasan maksimum.

5. The lie & life

Berbaring di belakang di tempat tidur dan berehat. Angkat satu kaki agar ia dapat memasuki anda. Biarkan dia melakukan semua kerja sementara anda berbaring dan menikmati. Menjadi malas tidak pernah menyenangkan seperti ini.

6. Bathtub sex

Mandi air panas adalah cara terbaik untuk berehat selepas hari yang memenatkan. Bila perlu, tambahkan beberapa lilin wangi beberapa titisan sabun agar air berbuih. Dengan tangannya yang menyentuh anda, foreplay akan menyenangkan.

7. The reverse spoon

Berbaring di sisinya dengan lutut bengkok dan dilipat ke arah dada. Biarkan pasangan mempunyai pandangan langsung ke arah anda kerana ia tahu titik sentuhan untuk memberikan kesenangan maksimum.

8. The lazy man

Sesekali biarkan suami anda menjadi pemalas untuk merasakan kenikmatan. Biarkan dia berbaring di belakang di tempat tidur atau bersandar ke sofa yang sangat selesa. Saat ia tidur, anda boleh melakukannya dan bergantian bergerak, memeluk dan duduk di atasnya.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.