5 Penyanyi Cantik Yang Tiada Dara Lagi di Usia Muda

Sekarang ini seks bebas memang semakin marak menghantui para remaja. Malah diusia yang masih muda ramai anak-anak gadis yang sudah hilang dara.

Perkara ini juga berlaku pada beberapa penyanyi cantik yang sudah hilang dara di usia muda. Kelima penyanyi ini mengakui secara terus terang jika dirinya sudah tiada dara sejak usia yang masih muda.

Fergie Duhamel – 18 tahun

Penyanyi cantik yang sudah mempunyai satu anak ini mengaku bahawa dirinya telah hilang dara ketika usia 18 tahun. Namun, anehnya ia mengatakan bahawa ia tidak percaya bahawa ia kehilangan kesuciannya semasa usia 18 tahun. Setelah sekian lama ia menahan keinginannya itu, dan tidak dapat menahan lagi apabila usia 18 tahun.

Katty Perry – 16 tahunKisah Katty Perry hilang dara pada usia 16 tahun ini tersebar melalui tulisan New York Daily. Di akhbar itu dikatakan bahawa Katty Perry telah kehilangan keperawanannya semasa usia 16 tahun di kereta Volvo dengan iringan lagu Jeff Buckley, Grace.

Britney Spears – 14 tahun

Khabar penyanyi yang satu ini sungguh sangat mengejutkan. Bagaimana tidak, pada tahun 2008 lalu, Reg Jones yang merupakan kekasih Britney Spears mendedahkan bahawa dirinya lah yang telah mengambil keperawanan Britney Spears semasa berusia 14 tahun.“Britney sangat mengghairahkan, malah aku sering tidur di rumah Britney dan kami bersenang-senang, bercumbu, seperti layaknya pasangan muda,” ungkap Reg Jones.

Paris Hilton – 15 tahun

Penyanyi yang satu ini juga sangat mengejutkan, kerana Paris Hilton telah kehilangan keperawanannya semasa usia 15 tahun, dan kes itu diungkap oleh Randy, teman lelaki Paris semasa itu.Randy mengaku pernah menghabiskan masa bersama Paris selama seminggu di Palm Spring. Dan perkara itu membuat nenek Paris kebingungan mencari cucunya.

Kelly Osbourne – 13 tahun

Penyanyi yang terakhir ini merupakan penyanyi hilang dara di usia yang masih sangat muda di banding dengan penyanyi-penyanyi yang lain. Kelly Osbourne mengaku bahawa dirinya telah hilang dara semasa usia 13 tahun. Bahkan semasa itu ia mengira bahawa dirinya hamil, kerana menurutnya dia tidak datang haid semasa itu.

Wokey, itulah dia lima penyanyi cantik yang telah kehilngan kesuciannya semasa usia masih muda. Kita harap perkara ini tidak menjadi contoh untuk penyanyi-penyanyi dan anak-anak remaja di Malaysia.
Tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.