6 peraturan seks paling aneh di dunia

Pernah dengar peraturan-peraturan semasa melakukan hubungan badan dengan pasangan dan orang yang kita cintai, pasti sudah jadi perkara biasa kan, dan sudah ditetapkan oleh undang-undang yang berlaku, tapi bagaimana jika undang-undang yang ditetapkan tidak masuk akal, maksudnya?? Ya semacam 6 peraturan teraneh perkahwinan di 6 negara ini contohnya …. Jom Terjah!

6 peraturan seks paling aneh di dunia1. Lebanon
Lelaki dibenarkan bercinta dengan binatang, asalkan binatang itu betina. Hukuman mati dikenakan bagi lelaki yang diketahui berhubungan dengan binatang jantan.

2. Bahrain
Doktor lelaki sah secara undang-undang untuk memeriksa alat vital wanita, tetapi dilarang secara langsung melihatnya semasa pemeriksaan. Mereka hanya dibenarkan melihatnya melalui sebuah cermin.

3. Guam
Pekerjaan full-time bagi para lelaki untuk meniduri gadis-gadis, yang membayar mereka untuk melakukan hubungan badan pertama kalinya.
Alasannya: Menurut undang-undang di Guam, wanita yang masih dara dilarang berkahwin

4. Hong Kong
Isteri yang dikhianati, sah secara undang-undang membunuh suaminya yang selingkuh, tetapi hanya dengan menggunakan tangan kosong. Sedangkan selingkuhannya, boleh dibunuh dengan cara apapun.

5. Cali, Colombia
Wanita hanya dibenarkan berhubungan badan dengan suaminya, dan pada malam pertama, sang ibu dari wanita harus berada di dalam bilik untuk menyaksikan adegan tersebut.

6. Santa Cruz, Bolivia
Adalah tindakan melawan hukum jika seorang lelaki melakukan hubungan sex dengan seorang wanita dan anak perempuannya pada masa yang sama.

Kajian: Mengapa terjadinya lemah tenaga batin di usia senja

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.