6 Titik Wanita yang Wajib Mendapat Ciuman Anda

Tahukah anda bahawa setiap orang memiliki “senjata ampuh” yang boleh digunakan untuk memuaskan pasangannya di ranjang?

bestoneoffour

Semasa berhubungan seks, bibir anda adalah senjata ampuh yang dapat dijadikan untuk pelbagai perkara seperti mencium, menjilat, dan menghisap pada bahagian tertentu tubuh si dia. Di mana pun anda dapat menyentuh bahagian tubuh si dia dengan tangan, ia akan lebih terangsang jika anda menyentuhnya dengan bibir yang hangat dan basah.

Jika selama ini bibir menjadi sasaran utama untuk mendaratkan ciuman, kini masanya anda mendaratkan ciuman di titik-titik lain yang didamba setiap wanita namun seringkali diabaikan oleh para lelaki.

Telinga
Telinga adalah bahagian tubuh yang sering diabaikan para lelaki ketika berhubungan seks. Padahal telinga boleh menjadi titik sensitif untuk meningkatkan ghairah seks wanita. Gunakan bibir dan mulut anda untuk mengulum dan menggigit mesra daun telinganya. Dan si dia akan mendapatkan sensasi ‘menggigil’ dan kenikmatan tak terkira hingga membangunkan bulu-bulu halus di sekitar lehernya.

Belakang leher
Untuk mencipta suasana hatinya, berikan ciuman lembut berkali-kali di belakang lehernya. Cara ini akan bekerja lebih baik jika anda ingin memberikan kejutan baginya. Misalnya apabila si dia sedang duduk di depan komputer, mencuci pinggan mangkuk, atau semasa menyediakan makan malam. Berjalanlah dengan perlahan dari arah belakang kemudian daratkan bibir anda di belakang lehernya dengan mesra. Dan ia pun akan menghentikan aktivitinya dan bersedia melayani anda.

Wajah
Ada beberapa perkara yang bersifat peribadi apabila anda mencium wanita di wajahnya. Ciuman di wajah terutama di pipi, dahi, atau kelopak mata, menunjukkan perasaan yang hangat, merasa dihormati dan disayangi. Jangan sekali-kali menjilat pasangan anda di bahagian wajah, kerana sebahagian wanita merasa jijik dan tidak merasa hal itu seksi. Wajah adalah bahagian tubuh yang harus ditangani dengan kelembutan dan rasa hormat yang tinggi.

Punggung
Banyak lelaki yang sering mengabaikan bahagian tubuh yang satu ini. Pinggul wanita! Punggung memliki banyak sekali saraf-saraf sensitif yang boleh meningkatkan mood bercinta pada wanita. Apapun alasannya, mencium, menjilat dan menggigit mesra pinggulnya dapat menghantar arus kenikmatan yang boleh menjalar ke seluruh bahagian tubuhnya. Pastikan anda mempunyai masa yang cukup mendaratkan bibir anda di bahagian ini.

Payudara
Setiap lelaki normal di muka bumi pasti tidak akan melepaskan bahagian tubuh wanita yang satu ini. Dan boleh jadi ini adalah cara terseksi yang digemari lelaki mahupun wanita. Ciuman di payudara!. Mencium, menjilat dan menghisap semua cara ini dianjurkan untuk sama-sama mencapai kenikmatan bercinta. Jangan lupa untuk sesekali memberikan gigitan lembut di putingnya. Gunakan masa anda sebaik mungkin untuk meneroka setiap sisi payudaranya dan jangan tertinggal satu inci pun.
    
Jari Tangan
Jari tangan, terutama pada bahagian hujungnya, mempunyai beribu-ribu saraf sensitif yang bila dirangsang dengan tepat dapat memberikan sensasi nikmat yang luar biasa. Pastikan jari tangan si dia bersih dan masukkan jari tengahnya ke mulut anda, kemudian kulumlah dengan perlahan untuk mendapatkan kesan dahsyat selanjutnya.

Tidak peduli di mana anda akan menamatkan ciuman sebelum masuk ke “menu utama“, yang paling penting adalah, pemanasan yang baik akan memberikan permainan yang lebih mengasikkan dan mengghairahkan bagi anda dan pasangan. Selamat mencuba!

Tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.