Bantu Suami Capai Klimaks TERHEBAT dengan 4 Langkah Ini

Lelaki sememangnya dengan mudah mendapatkan orgasmenya. Meski demikian bukan bermakna anda boleh santai dan tidak melakukan apa-apa semasa berhubungan intim. Sama seperti wanita, ada sisi psikologi, emosi dan fizikal yang menjejaskan kualiti orgasme lelaki. Walaupun setiap lelaki berbeza, berikut ini empat tips yang boleh dicuba untuk membantu pasangan mendapatkan orgasme terhebat dalam hidupnya:

Bantu Suami Klimaks TERHEBAT dengan 4 Langkah Ini

1. Kenali Waktunya
Saat bercinta, fahami watak pasangan dan pelajari tanda-tanda dia akan orgasme. Apakah nafasnya menjadi lebih cepat? Dia mendadak? Kalau anda boleh tahu bila suami mendapatkan orgasmenya, anda boleh membuatnya menjadi lebih luar biasa apabila ia terjadi.

2. Komunikasi
Sebelum bercinta, bersikaplah sedikit nakal dengan bertanya di mana dia ingin mengeluarkannya saat orgasme terjadi. Dia boleh memilih di mana-mana dalam diri anda. Tapi kalau pilihannya tidak anda sukai, jangan takut untuk mengatakannya. Idea tempat berbeza apabila ‘keluar’ ini sudah cukup membuatnya bersemangat dan ghairah. Dia pun boleh merasakan sensasi berbeza ketika cuba tips ini.

3. Sentuhan Punggung
Masa suami mulai melakukan penembusan dan anda merasa dia menunjukkan tanda-tanda akan orgasme, sentuhlah punggungnya dan buat dia lebih rapat dengan anda. Gerakan ini seolah menunjukkan bahawa anda benar-benar menginginkannya.

4. Bermain-main
Semakin lama lelaki boleh menahannya, sensasi yang dirasakannya saat orgasme itu benar-benar terjadi akan lebih dahsyat. Tapi kalau terlalu lama, tentunya juga jadi tidak menyenangkan dan ini bermakna si dia mengalami disfungsi ereksi.

Untuk membantu si lelaki agar dapat menahan orgasmenya, cubalah bermain-main. Bantu pasangan untuk membuatnya mendapatkan orgasme dengan cepat, namun ketika itu akan terjadi perlahankan lagi tempo berhubungan intim. Ulangi hingga dia benar-benar sudah tidak boleh menahan orgasmenya.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.