Berbanding saiz zakar, wanita lebih tertarik pada 9 perkara ini!

Bercakap tentang kepuasan seksual, kebanyakan lelaki bimbang ukuran Mr P mereka. Padahal kajian menunjukkan bahawa lelaki terlalu berlebihan dalam menganggap pentingnya ukuran Mr P untuk memuaskan pasangan. Kajian mendedahkan bahawa hampir 50 peratus lelaki tidak puas dengan ukuran Mr P mereka, sementara kira-kira 84 peratus wanita mengaku puas dengan saiz Mr Pasangan mereka. Bahkan dua peratus wanita mendedahkan bahawa mereka berharap Mr P pasangan lebih kecil.

Berbanding saiz zakar, wanita lebih tertarik pada 9 perkara ini!

Lantas, jika bukan ukuran Mr P, apa lagi yang boleh membuat wanita tertarik? Berikut adalah beberapa perkara lain yang boleh membuat wanita tertarik bercinta dengan anda selain kerana saiz Mr P.

Kebersihan – Wanita memang boleh tak puas dengan saiz Mr P pasangan, namun satu perkara pasti yang boleh membuat mereka menjauhkan diri sebenarnya bukan ukuran Mr P, melainkan juga kebersihan pasangan. Satu kajian yang dilakukan oleh Ergoflec mencari bahawa lelaki malas mencuci peralatan dan membersihkan bilik mereka. Ini saja boleh membuat wanita menjauhkan diri. Tidak hanya itu, kebersihan tubuh juga penting. Punya Mr P besar tak akan membantu jika anda pemalas.

Bentuk tubuh – Satu kajian dari University of Otawa mendapati bahawa wanita lebih memperhatikan bentuk tubuh pasangan berbanding dengan saiz Mr P mereka. Kajian ini mendedahkan bahawa 80 peratus wanita mendahulukan bentuk tubuh sementara hanya enam peratus yang mendahulukan ukuran Mr P. Jadi jangan merasa rendah diri dulu dengan saiz Mr P kecil, pertahankan bentuk tubuh anda yang bagus dan berotot untuk mengambil hatinya.

Membantu kerja rumah – Ingin tahu apa yang membuat wanita menjadi semakin sayang pada pasangan mereka? Ya, bantulah mereka melakukan pekerjaan rumah. Satu undian yang dilakukan oleh Men ‘s Health mengungkap bahawa tujuh daripada 10 wanita merasa ingin bercinta dengan pasangan jika mereka membantu membersihkan rumah seperti mencuci pinggan, mencuci baju, atau memasak makan malam.

Tahan lama – Tentu, Mr P besar mungkin kelihatan menarik. Namun apa gunanya jika lelaki tak tahan lama? Wanita lebih tertarik dengan mereka yang bertahan lama walaupun saiz mr P tidak terlalu besar. Jika anda termasuk orang yang sering mengalami pancutan pramatang, ada baiknya untuk rajin melakukan senam kegel setiap hari.

Mencari Ubat Kuat Bagi TAHAN LAMA & KERAS klik SINI

Tinggi badan – Wanita menganggap lelaki dengan tubuh tinggi sangat menarik. Ini bahkan mereka putuskan sebelum mereka mempertimbangkan ukuran Mr P. Bagi wanita tertentu, mereka lebih mahal tinggi badan berbanding dengan saiz Mr P anda. Ini sebenarnya merupakan berita buruk bagi lelaki yang mempunyai badan tak terlalu tinggi. Kerana sebelum anda bimbang ukuran Mr P, wanita tersebut sudah sukar tertarik pada anda.

Kemampuan lidah – Bagi lelaki dengan saiz Mr P kecil, jangan bimbang. Masih ada perkara yang boleh membuat wanita tergila-gila saat bercinta dengan anda, iaitu dengan teknik oral yang hebat. Berdasarkan pengamatan terhadap 33 kajian oleh Elisabeth Lloyd, hanya 25 peratus wanita yang merasakan orgasme ketika lelaki melakukan penetrasi. Sekitar 90 peratus wanita justeru lebih sering orgasme ketika pasangan melakukan rangsangan oral. Tidak hanya kemampuan melakukan rangsangan oral, kemampuan mencium yang hebat juga boleh menjadi nilai tambah untuk lelaki.

Komitmen – Ya, lelaki yang komited dengan pasangannya lebih seksi daripada lelaki yang mempunyai Mr P besar namun seorang playboy. Terbukti melalui kajian tahun 2013 yang diterbitkan dalam Antarabangsa Academy of Sex Research yang menunjukkan bahawa wanita lebih mudah mengalami orgasme ketika bercinta dengan pasangan mereka selepas berkahwin, berbanding dengan wanita yang melakukan seks bebas dengan kekasih yang belum rasmi.

Cinta dan kasih sayang – Ghairah seks pada orang yang saling mencintai tentunya lebih besar berbanding dengan ghairah seks pasangan yang dingin. Satu kajian pada 3,289 wanita oleh Men ‘s Health menunjukkan bahawa hanya tujuh peratus wanita yang mengaku boleh berpuas hati dengan saiz Mr P pasangan. Sementara 93 peratus yang lain mengaku boleh dipuaskan dengan cara lain, iaitu melakukan seks dengan cinta dan kasih sayang dari pasangan.

Komunikasi – Selain ukuran Mr P, komunikasi ketika melakukan hubungan seksual sangat penting bagi pasangan. Mempunyai ukuran Mr P yang besar saja tidak akan boleh membuat anda memuaskan pasangan jika anda tidak berkomunikasi dan sering salah faham dengan keinginan pasangan ketika bercinta. Komunikasi yang berkesan akan membuat hubungan seksual menyeronokkan kerana pasangan memahami dan mengerti keinginan pasangannya. Kepuasan seks kerana komunikasi yang berkesan bahkan boleh mengalahkan kepuasan kerana saiz Mr P semata.

Itulah beberapa perkara yang lebih disukai dan diperhatikan wanita pada lelaki selain saiz Mr P. Jangan mengira dengan saiz Mr P yang besar anda sudah pasti boleh memuaskan pasangan. Begitu juga anda yang sering tak puas dengan saiz Mr P sendiri, jangan terlalu berkecil hati kerana ada cara lain yang boleh membuat anda memuaskan pasangan secara seksual.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.