Erti Kejantanan Lelaki Bagi Perempuan

Kejantanan lelaki dimata perempuan adalah bukan sekadar besar kecilnya saiz organ intim seorang lelaki semata. Yang disebut dengan kejantanan seorang lelaki meliputi pelbagai perkara.

Seringkali perempuan berbisik-bisik tentang kejantanan seorang lelaki, ada yang melihat tubuh lelaki berotot bak seorang atlit sudah dikategorikan jantan.

Erti Kejantanan Lelaki Bagi Perempuan

Ada pula perempuan yang melihat perbuatan lelaki sedang menyeberangkan seorang nenek tua juga disebut jantan.

Malah ada beberapa perempuan yang sangat terkesan dan mengatakan jantan ketika melihat seorang lelaki sedang memakai kaos putih ketat, seluar jeans warna pudar memakai kacamata hitam berambut pendek dengan potongan ala crew cut.

Setiap perempuan berbeza menafsirkan tentang kejantanan seorang lelaki. Jadi definisi jantan bagi seorang lelaki adalah bergantung tafsir pada perempuan itu sendiri.

Namun seluruh kaum perempuan dewasa akan mengangguk setuju tentang kalimat jantan untuk lelaki jika mendapatkan pasangan lelaki yang memberinya kepuasan dalam bercinta. Apalagi jika lelaki tersebut dapat memberi suasana romantik, mempunyai big gun dan mengetahui cara bermain seks dengan benar sehingga perempuan terbang melayang dalam kenikmatan tiada tara.

Besar kecilnya organ is matter kata sebahagian perempuan, namun yang paling penting adalah jika si lelaki boleh melakukan hubungan seks dengan benar bagi perempuan.

Walau lelaki mempunyai senjata besar dan canggih namun jika tak dapat memuaskan perempuan ditempat tidur tetap saja tak boleh dikatakan jantan.

So, berbincanglah sebelum melakukan seks kerana dengan perbincangan yang jujur ​​maka pasangan boleh saling mengerti keinginan lelaki dan perempuan dalam bercinta. Sehingga perempuan dapat menyebut pasangannya jantan perkasa.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.