G-Spot Lelaki Ada di Otak

Peranti seks lelaki mahupun perempuan dibina oleh beberapa jenis hormon dan sistem persarafan yang tentu tidaklah mudah. Pusat seks itu sebetulnya ada di otak. Kajian mendedahkan bahawa lelaki seperti juganya perempuan juga punya G-Spot.

Sumber LinkG-Spot perempuan di saluran Mrs V miliknya, sedang G-Spot seks lelaki ada di otak. Di G-Spot otak inilah bermuara kawalan dan potensi seks lelaki.

G Spot seks perempuan berada di pertiga kedalaman lorong Mrs V, hanyalah sebuah sensor paling sensitif penerima persepsi seks, sementara ghairah, libido, dan bagaimana respons seksualnya meningkat, juga tersimpan di otaknya.

Seks lelaki mahupun perempuan berada dalam sebuah sistem bernama pembiakan. Itu amat berkaitan dengan keadaan kesihatan fizikal mahupun jiwa.

Adanya penyakit, terutama penyakit jantung, buah pinggang, stroke, kencing manis, kerosakan saraf tulang belakang, dan penyakit kronik lain, dikaitkan rapat dengan potensi seks lelaki. Kes demikian tidak hanya dengan ubat kuat belaka.

Kes seks lelaki berusia lanjut yang surut hormon seksnya hanya boleh diselamatkan dengan pemberian hormon seks. Namun, hormon seks lebih untuk menggeletek libido berbanding mengangkat barang yang paling berat di dunia itu.

Salah faham juga kalau hormon seks dianggap sebagai ubat kuat lelaki warga tua, sedangkan tidak tentu begitu. Buat pengguna ubat kuat golongan pil biru (Viagra) sendiri sebetulnya tidak serta merta boleh langsung “jadi”.

Tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.