Gadis 18 Tahun Melahirkan Burung, Katak dan Tikus

Manusia pada umumnya akan melahirkan bayi manusia dan tidak mungkin boleh sampai melahirkan bayi haiwan, namun seorang gadis muda bernama chipo Mahunda di Chikumbakwa ini sangat aneh sebab ia melahirkan bayi Burung, Katak dan Tikus tentunya kejadian ini membuat warga sekitar heboh.

Gadis 18 Tahun Melahirkan Burung, Katak dan Tikus

Khabarnya wanita ini  melahirkan Burung, Katak dan Tikus akibat sebuah sumpahan yang diterimanya kerana gadis ini mengambil suami orang lain yang sudah berkahwin.

“Dia merebut lelaki yang sudah berkahwin yang dikenali sebagai Learnmore Matamba dan isterinya (yang tak disebutkan namanya) merasa tidak senang dan dia melakukan tindakan yang tidak disangka,” kata seorang sumber yang juga tidak disebutkan namanya

. Perselingkuhan itu pun benar benar diakui oleh chipo Mahunda hasil dari perselingkuhan itu membuat chipo Mahunda hamil.

“Saya sudah hamil lima bulan dan saya tak boleh berhenti dari tuntutan Learnmore untuk berhubungan seks dengan saya di semak-semak dan di ladang tempat dia bekerja,” kataChipo Mahunda.

Semasa mengandung chipo Mahunda sering mendegarkan suara suara aneh didalam perutnya bahkan ia pernah mendengarkan suara seperti cicitan tikus dan suara anak ayam, Dan akhirnya lahirlah anak Burung, Katak dan Tikus dari rahim wanita ini.

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.