Gagal Bayar Perkhidmatan Seks, Pelacur Gigit Zakar Ketua Agama…

Janji itu hutang. Kerana janji seorang ketua agama di Cameroon terbaring lemah di rumah sakit. Lelaki itu adalah Mathieu Gerard Dupuis dari Perancis yang membuat dua wanita pekerja seks menggigit kelaminnya.

gigit zakar

Insiden tersebut terjadi kerana Mathieu tidak membayar Perkhidmatan seks seperti yang dijanjikan. Mathieu berjanji membayar 75 ribu FCFA untuk khidmat seks masing-masing pelacur. Selama tiga hari Mathieu bersama wanita itu memuaskan hasrat seksualnya. Namun, pada akhir Servis si ketua agama tak memenuhi janji seperti dipetik CrazyNews.

Dia hanya membayar 40 ribu FCFA, bukan seperti janji yang dipersetujui. Ketika mana tidak boleh membayar, Mathieu membantu bawahannya membayar pekerja seks 70 ribu FCFA. Selesai memberikan wang, Mathieu meminta adanya `pusingan terakhir`. Ketika itu dua pekerja seks setuju saja dan tak ada kecurigaan. Namun, semuanya di luar kawalan.

Salah seorang wanita turun ke bawah dan mengigit tepat di pangkal zakar ketua agama tersebut. Sementara wanita lain menutup mulut si lelaki agar tak memeranjatkan orang lain. Ketika semuanya berakhir, kedua wanita melarikan diri namun berjaya ditangkap petugas.

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.