Gangguan Seksual! Lelaki ini Masukkan Garpu Dalam Kemaluan

Lelaki yang usianya sudah 70 tahun melakukan perkara yang tidak masuk akal untuk mendapatkan kepuasan seks. Beliau nekad memasukkan satu garpu kedalam lubang batang sendiri, Parahnya garpu yang dimasukan kedalam zakar tidak boleh dikeluarkan. Lelaki ini memasukkan garpu ke dalam zakarnya 12 jam sebelum ia dibawa ke rumah sakit akibatnya saluran kencingnya mengalami pendarahan, jika dilihat dengan mata kasar maka tidak akan terlihat ada garpu di zakar lelaki ini sebab garpu tersebut sudah masuk kedalam saluran kencing.

kemaluan

lelaki tua di Australia ini tidak boleh mengeluarkan garpu yang dimasukan sendiri. Untuk menyelamatkan nyawanya pihak rumah sakit melakukan proses anestesi umum, yakni suatu tindakan untuk menghilangkan rasa sakit ketika melakukan pembedahan, pasukan doktor di unit kecemasan Hospital Canberra akhirnya mampu mengambil garpu itu.

Menurut laporan garpu yang masuk dalam zakar lelaki ini berjaya dikeluarkan dengan menggunakan alat forceps dan pelincir yang banyak, selepas pembedahan korban di khabarkan dalam keadaan yang sangat baik dan sihat.

Tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.