Kehilangan Zakar Suami Paksa Isteri ‘Main’ dengan Lelaki Lain

Kemalangan telah membuat lelaki dari Bulawayo, Zimbabwe, kehilangan zakarnya. Beliau mengarahkan isterinya untuk bercinta dengan lelaki lain agar boleh memiliki anak.

Suami Kehilangan Zakar Paksa Isteri ‘Main’ dengan Lelaki Lain

Kehidupan lelaki yang bernama Silindile Nkomo berubah drastik sejak kemalangan September lalu. Bahagian bawah tubuh Nkomo hancur kerana kemalangan. Nkomo tidak bimbang dengan keadaan kakinya yang terluka. Yang ia fikirkan hanya zakarnya.

Nkomo yang tinggal di pinggiran Emabutweni di Bulawayo mengaku stres selepas kemalangan tersebut kerana tak boleh lagi menyentuh sang istri.

“Saya belum pernah berhubungan seks dengan isteri saya sejak September tahun lalu dan saya tak boleh membiarkan ini terus berlaku,” kata Nkomo.

“Dia juga manusia dan mempunyai perasaan. Saya tak bimbang jika dia mencari lelaki lain untuk memenuhi hasrat seksualnya,” ujar Nkomo.

Nkomo sebenarnya sudah berkali-kali meminta isterinya Melody untuk mencari lelaki lain, tapi kerana cintanya si isteri selalu menolak. “Saya tak tahu apa yang dia lakukan untuk saya. Saya mengatakan kepadanya bebas untuk mencari lelaki lain tapi dia selalu mengatakan tak boleh melakukannya kerana cinta saya”.

“Dia masih muda dan saya menjadi halangan hidupnya. Ini membuat keadaan menjadi lebih buruk dan kami tak akan mempunyai anak jadi dia harus pergi dengan lelaki lain dan melahirkan anak,” tegas Nkomo.

Nkomo dan Melody berkahwin pada April tahun lalu. Keduanya masih berusaha memiliki anak hingga bencana itu mengubah segalanya. Nkomo merasa dirinya menjadi beban buat isterinya dan memikirkan mengakhiri kehidupannya.

“Saya tidak boleh membiarkan penyiksaan ini berterusan dan dia ada di sini untuk saya dan satu-satunya cara agar membebaskan dia adalah bunuh diri sehingga dia tak meneruskan mengurus orang tak berguna seperti saya,” ujar Nkomo dengan nada hiba.

Sementara itu, Melody mengatakan ia akan menutup matanya untuk lelaki lain. Ia sangat mencintai suaminya meski keadaannya tak lagi seperti dulu.

“Saya menyedari ancaman darinya (bunuh diri) dan saya akan menjaganya dengan mengawasinya sepanjang waktu. Selama saya di sini, dia tak akan bunuh diri,” kata Melody.

Demi mencegah usaha bunuh diri suaminya, Melody juga sudah menyimpan semua benda atau bahan kimia dari rumah yang kira-kira boleh digunakannya untuk mengakhiri hidupnya.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.