Ketagihan Seks, Wanita Ini Telah Tiduri 1000 Lelaki

Sejak pertama kali berhubungan seksual pada usia 15 tahun, seorang wanita menjadiketagihan yang teramat dengan seks. Setiap bulan dia boleh tidur dengan lelaki baru. Bahkan di usianya yang kini menginjak 42 tahun, diperkirakan 1,000 lelaki telah dia tiduri.

Crystal Waren_ Ketagihan Seks, Wanita Ini Telah Tiduri 1000 LelakiCrystal Waren (42 tahun) mengenali seks sejak usia 15 tahun, dia pertama kali berhubungan intim dengan rakan sekolahnya. Dan sejak saat itu, dia percaya telah ketagih dengan seks. Dia sering berhubungan intim dengan rakan-rakan lelaki sebayanya. Setiap bulan dia boleh berhubungan dengan lelaki baru.

Pada usia 17 tahun saja, jumlah dia sudah berhubungan dengan 40 orang. “Aku tidak berfikir apa pun pada masa itu. Aku fikir semua gadis di desaku juga melakukan eksperimen seperti itu.

Aku tidak tahu bahawa 40 lelaki lebih dari kebanyakan yang boleh ditiduri wanita sepanjang hidupnya. Yang aku tahu aku merasa sangat baik ketika sedang berhubungan seks, “jelas Crystal Waren, yang lahir di Somerset, England.

Antara usia 17 hingga 20 tahun, Crystal mula menjadi liar dari pub dan kelab, di mana dia punya banyak kesempatan untuk memenuhi hasrat seksualnya. Tapi meski bercinta dengan ramai lelaki, Crystal mengaku selalu melakukan seks selamat.

Dia tidak boleh mempunyai anak tetapi seks dalam memastikan agar tidak dijangkiti penyakit menular seksual. “Aku tidak tahu mengapa aku sangat menikmati seks. Seperti ketagihan yang lain, aku akan moody dan kecewa apabila tidak boleh mendapatkan apa yang aku inginkan,” jelasnya.

Kini sudah lebih dari 1000 lelaki yang pernah menjadi kekasih dan tidur dengan Crystal. Malah suatu hari dia pernah berhubungan seks dengan 7 lelaki berbeza dalam waktu 24 jam.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.