MELANCAP PUNCA LELAKI MATI PUCUK??

Masalah lemah tenaga batin  dalam kalangan lelaki jika tidak diberikan perhatian yang serius boleh mengakibatkan krisis keruntuhan rumahtangga berlaku. Masalah seks ini bukan sahaja membebankan si penderita malah kesannya cukup dasyhat sehingga terdapat kes isteri yang berlaku curang dan meminta cerai dari suami. Nauzubillah!

lemah syahwat

Tanda-tanda Awal Masalah Lemah Tenaga Batin adalah seperti berikut :

1 – Zakar langsung tidak mampu menegang. Ia adalah sejenis mati pucuk yang gawat dan biasanya berlaku pada kadar 1 dalam 100 lelaki. Ia mati pucuk yang paling ditakuti oleh lelaki.

2 – Zakar lembik dan tidak berupaya senggama. Mani keluar sebelum senggama. Ia adalah jenis mati pucuk yang mendukacitakan. Ia boleh diubati dan berpunca dari amalan pemakanan serta kesan psikologi dan penyakit tua.

3 – Zakar tegang tetapi tidak boleh memancutkan mani. Ia juga termasuk mati pucuk, bukan tanda lelaki itu kuat tenaga batin. Lelaki terpaksa berhenti senggama kerana keletihan dan kejerihan.

4 – Zakar yang tidak tegang seperti biasa. Ia juga adalah jenis mati pucuk. Ada yang menggelarnya sebagai lemah syahwat atau lemah tenaga batin. Jenis ini akan dihadapi oleh semua lelaki.

Rawatan : Baca Selanjutnya

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.