Memimpin Wanita Orgasme, Posisi Seks Ini Kuncinya

POSISI seks yang tepat tidak hanya menciptakan kenikmatan bagi wanita. Selain itu, klimaks bercinta pun boleh dicapai lebih mudah.

doggy styleMemimpin wanita mencapai klimaks bercinta mungkin bukan perkara mudah bagi lelaki. Namun, kesukaran tersebut dapat diatasi jika lelaki mengetahui apa sahaja yang perlu dilakukan. Salah satu yang boleh dicuba ialah mengembangkan kedudukan seks terbaik semasa bercinta. Berikut ini tiga posisi seks yang boleh dicuba, seperti dipetik Kinkyarticles.

The C.A.T technique

Coital Alignment Technique merupakan variasi tepat untuk dicuba. Posisi ini merupakan kombinasi dari kedudukan mubaligh. Salah satu bezanya ialah ketika penetrasi berlaku maka Mr P mendapat tekanan dari Miss V. Perkara ini akan memudahkan klitoris terangsang dan akhirnya orgasme akan lebih mudah terjadi.

The cowgirl

Kedudukan ini tidak hanya membuat wanita cepat orgasme tapi juga membuat kenikmatan lebih dirasakannya. Biarkan wanita mengambil kawalan dalam hal ini di mana lelaki boleh membantu keseimbangan dengan sedikit menariknya ke arah anda sehingga pangkal pahanya bergerak stabil saat melakukan tugasnya. Kedudukan ini sangat ideal untuk wanita kerana membolehkan dia untuk mengawal kelajuan, kedalaman dan intensiti penetrasi dan membawa dirinya pada klimaks.

The rear entry

Juga dikenali dengan doggy style, kedudukan ini merupakan kegemaran bagi lelaki dan wanita kerana membolehkan kedua-dua belah pihak menikmati seks. Dalam posisi ini, lelaki dapat mengawal keseimbangan sambil menggunakan tangan lain untuk merangsang wanita. Alternatif lain, anda boleh dengan mudah mengakses dan menyentuh klitorisnya ketika penetrasi berlaku sehingga hal tersebut mempercepatkan orgasme wanita.

Tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.