Monyet Memanjat Pokok, Variasi Posisi Seks Berdiri

Kreativiti diperlukan untuk mendapatkan kualiti bercinta yang baik, dan kedudukan seks adalah salah satu penentu kualiti seks yang romantis. Banyak posisi seks yang dikenali mempunyai sensasi erotik. Salah satu kedudukan seks yang mempunyai ghairah erotik adalah standing style, atau kedudukan berdiri.

Monyet Memanjat Pokok, Variasi Posisi Seks Berdiri

Kedudukan berdiri mempunyai banyak kelainan. Salah satunya adalah kedudukan seks monyet memanjat pohon. Kedudukan ini meletakkan lelaki berdiri dengan menggendong pasangan perempuan di depannya.

Kedudukan lelaki menopang berat badan pasangannya, sedangkan perempuan mengaitkan kakinya ke bahagian belakang lelaki. Tangan perempuan merangkul bahu lelakinya dan penembusan dilakukan setelah kedudukan benar-benar sempurna.

Kedudukan seks ini boleh bersandarkan ke dinding, dengan punggung pasangan perempuan menyentuh dinding untuk membantu pasangan lelaki menopang berat badannya. Lengan lelaki menahan berat badan perempuan pada bahagian punggung bawah agar kedudukan perempuan boleh stabil.

Kedudukan ini sering dikatakan sebagai kedudukan yang terbaik untuk mencapai daerah G-spot. Namun, kedudukan ini selayaknya tidak dilakukan pada awal bercinta. Hanya sebagai variasi kedudukan saja, agar hubungan seks tidak membosankan.

Kedudukan seks ini memerlukan lengan lelaki yang kuat dan keadaan tubuh yang fit bagi kedua individu. Kedudukan ini boleh ditempatkan di kedudukan kedua atau ketiga sebelum menamatkan permainan.

Penembusan yang diraih ketika kedudukan ini cukup mengghairahkan. Gerakan naik turun dari penembusan boleh membuat sensasi kenikmatan semakin membara.

Lakukan posisi seks ini jika ingin hubungan seks anda berbeza dan tidak membosankan. Kedudukan standing ini cukup diminati oleh banyak pasangan. Sekurang-kurangnya boleh membuat hubungan anda semakin bersemangat.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.