NURSE BERTUDUNG BERGAMBAR DENGAN KONEK PESAKIT!

Kadang-kadang kita je rasa benda tu kelakar tapi ramai orang rasa benda tu sangat mengaibkan & memalukan. Jadi jangan memalukan diri sendiri dengan buat kelakar yang tak kelakar macam ni. Melihat pada riak muka anak melayu ni masing-masing, macam bangga jer… macam nak rasa jer.

BAKAL NURSE BERTUDUNG BERGAMBAR DENGAN KOTE LELAKI!(Maaf yer dik muka tak sempat nak tutup… bukti bergambar)

Manusia sekarang bila berdepan dengan laman sosial macam FB/twitter atau sebagainya macam dah takde privacy & malu dalam hidup. Kalau boleh semua nak tayang.. semua nak cerita.. Kalau boleh tu setiap inci apa yang ada kat badan atau ada dalam rumah atau ada dalam hidup dorang semua nak tayang. Macam tu la yang terjadi pada budak2 bakal nurse ni.

Tahulah kau bakal nurse jadi kau akan belajar & tengok semua tu. Tapi perlu ke sampai kau upload gambar macam ni. Sumber – carigold.com

Nota: Sebenarnya ada lagi gambar yang lagi sadis tak diupload. Korang boleh search kat google nurse hisap konek pesakit. Bakal Nurse ni gilir-gilir hisap kote patung tu. Kalau jumpa tolong habaq mai yer. Hahaha… 

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.