TRONEXUS

SIMKAD TRONEXUS COVERAGE LINE DIGI

img-20161231-wa0001

๐Ÿ‘๐ŸปPROMOSI DISEMBER (15-31/12/16)

๐Ÿ‘‰๐Ÿป500mb data percuma untuk ahli baru selama 30hari.

๐Ÿ‘๐Ÿป CAJ PANGGILAN
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Percuma tanpa had ke semua No. Tronexus (bergayut sampai lebam 365hari, dah nak mati laluan baru topup RM10, laluan jdi 365 hari semula).
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Friends & Family 16sen/minit ke 3 no selain Tronexus.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Normal call = 20sen/minit selain Tronexus.

๐Ÿ‘๐Ÿป CAJ SMS
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 5sen untuk 12 no Tronexus (Friends & Family)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 8sen untuk 3 no selain Tronexus (Friends & Family)
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 7sen sesama Tronexus bukan FnF
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 10sen selain Tronexus bukan FnF

๐Ÿ‘๐Ÿป DATA INTERNET PLAN
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Rm1/ 50mb/24jam
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Rm5/150mb/7hari
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Rm10/300mb/30hari
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Rm25/1gb/30hari
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Rm49/3gb/30hari

๐Ÿ‘Œ๐Ÿป Kuota habis akan dapat data basic tanpa had sehingga tempoh langganan data tamat.

๐Ÿ‘๐ŸปTEMPOH SAH AKTIF KREDIT
๐Ÿ‘‰๐Ÿป365 hari
๐Ÿ‘‰๐ŸปBila topup d buat akan jadi 365 hari semula

๐Ÿ‘๐ŸปBONUS PLAN BASIC
๐Ÿ‘‰๐ŸปBonus No.1 = Perkenalkan simkad dapat rm10/simkad (Level 1 sahaja).
๐Ÿ‘‰๐ŸปBonus No.2 = Bonus Pimpinan (cukup 5 org dapat RM10)
๐Ÿ‘‰๐ŸปBonus No.3 = Mereka topup anda dapat komisen :

L1 – 8%
L2 – 1%
L3 – 1%
L4 – 1%
L5 – 1%
L6 – 1%
L7 – 1%
L8 – 1%

#Untuk layak dapat bonus yang No.3 wajib topup RM10/bulan. Bonus no.1 & bonus no.2, x wajib topup.

๐Ÿ‘๐ŸปFaedah lain di Tronexus :
๐Ÿ‘‰๐ŸปBonus Prestasi
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Khairat Kematian Rm1000
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mata Penebusan/Baucer
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Insentif-insentif lain lagi seperti pertandingan & cabutan bertuah

Hubungi@Whatsapp ke :
๐Ÿ“ž 01138110011
๐Ÿ“ž 01138110011

Hina Agung : Faiz Menangis Gara-gara Lesen Perubatannya Bakal Di Gantung?

Apa masalah penjawat awam macam ni pun tak tau. Masih bekerja sebagai doktor pelatih di sebuah hospital kerajaan di Lembah Klang.

Namun melihat wall nya cukup berani menentang arahan2 kerajaan termasuk arahan KSN agar penjawat awam tidak menyertai perhimpunan haram.

Malah ada juga statusnya memaki hamun ketua2 jabatan dan pakar2 hospital kononnya pilih kasih dan mengutamakan vagina (pilih jantina).

Status2nya memaki hamun pemimpin negara saban hari dan terkini kurang ajar pula mempertikaikan sifat soleh YDP Agong kita yang gemar beribadat dan disuruh pula meletakkan jawatan Agong.

Doktor pelatih belum sah dalam perkhidmatan sebenarnya. Mereka perlu sah dalam perkhidmatan sebelum boleh menjadi doktor berdaftar penuh. Melihat kepada sikapnya yang biadap kepada Seri Paduka Baginda YDPA, kerajaan harus tegas bertindak kerana kesetiaan kepada YDPA adalah merupakan perkara asas bagi setiap penjawat awam dan langsung tidak boleh dikompromikan.

Penjawat2 awam seperti ini lah yang akan terus menerus mengkhianati dasar2 kerajaan dan sabotaj kerajaan dari dalam.

Tapi seperti biasa… tidak akan ada tindakan pada penjawat awam seperti ini. Hanya yang setia pada kerajaan yang akan kena tindakan2 pantas dan keras. Dia akan dilepaskan, menjadi doktor, jadi kaya raya dengan lari ke private dan berterusan memaki hamun kerajaan yang membiayai pengajiannya di Mesir.