Seks Buruk Pertanda Hubungan Juga Buruk

Aktiviti seksual yang buruk juga memberi kesan pada buruknya sesuatu hubungan itu sendiri dan sebaliknya. Mungkin perkara ini pernah terjadi kepada anda dan pasangan.

Seks Buruk Pertanda Hubungan Juga Buruk1. Seks buruk cermin dari hubungan yang menemui krisis

Nyatanya ramai pasangan mengaku hubungan mereka sedang dalam krisis dan ini memberi kesan kepada aktiviti-aktiviti mereka di ranjang. Seks yang buruk adalah ekspresi bahawa hubungan mereka juga dilanda badai.

2. Seks buruk dan ketidakpuasan

Banyak pasangan yang masih tidak memahami bahawa hubungan seksual seharusnya adalah saling memuaskan.

Tidak menuruti ego masing-masing, asalkan diri sendiri sudah puas, lalu tidak peduli bahawa pasangan mungkin belum mendapatkan kepuasan.

3. Seks buruk dan melalaikan

Memberikan mutu bercinta yang buruk sama maksudnya salah satu atau bahkan keduanya mengabaikan keperluan dan keinginan masing-masing.

Seharusnya jika dalam hubungan yang berjalan baik, ketika diranjang yang diniatkan adalah bagaimana saling memuaskan dan membahagiakan satu sama lain.

4. Seks buruk dan ketidakserasian peribadi

Seks yang buruk boleh menjadi petanda bahawa satu sama lain sebenarnya sangat berbeza dan tidak saling memahami satu sama lain.

Ketidakserasian psikologi juga boleh membuat kehidupan seks yang terburu-buru. Seringkali orang mempunyai pola ghairah yang berbeza dan keperluan akan keintiman juga berbeza.

5. Seks buruk adalah menghalang

Seks buruk menjadi penunjuk bahawa satu sama lain saling ditekan atau dihambat secara emosional sehingga tidak boleh mengembangkan hubungan percintaan itu dengan baik juga.

P/S: Bagi menyelesaikan masalah alat kelakian tidak berfungsi dengan sebaiknya disebabkan faktor-faktor tertentu, Ultimax Pill, antara produk yang harus anda cuba. Maklumat produk sila klik SINI.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.