Sentuhan Erotik Yang Buat Suami Anda Terangsang

Ramai orang merasa tidak berkeyakinan dalam melakukan hubungan seks. Perkara ini biasanya diakibatkan kerana kurangnya pengetahuan tentang seks, dan berkurangnya pengalaman atau latihan. Sedangkan tata cara dan teknikal dalam bercinta boleh diperolehi atau dipelajari melalui nasihat atau membaca buku.

Sentuhan Erotik Yang Buat Suami Anda Terangsang

Jika mungkin anda enggan atau malu berunding dengan doktor, seksologi, atau terapi, maka anda boleh memilih cara lain iaitu membaca buku.

Boleh juga dengan mencari rujukan dan artikel-artikel di internet. Cara ini tergolong sangat mudah, praktikal, dan rahsia bagi anda yang ingin mengakses maklumat seksual.

Khusus bagi anda para perempuan, perlu juga mengetahui hal-hal apa saja yang sebaiknya dilakukan ketika melakukan hubungan seks. Selain itu, anda juga perlu mengetahui apa yang disukai pasangan anda, contohnya sentuhan.

Sentuhan yang dimaksudkan tentu bukanlah kegiatan menyentuh secara biasa. Sentuhan yang dimaksut adalah sentuhan sensual yang dapat merangsang pasangan anda sehingga lebih ghairah dalam melakukan hubungan seks.

Berikut ini adalah beberapa titik sentuhan yang sangat berpotensi untuk membuat pasangan anda semakin ghairah, di antaranya:

Kulit
Menurut pakar, kulit merupakan organ yang paling banyak terlibat ketika anda dan pasangan melakukan hubungan seks. Meningkatnya ghairah akan mewujudkan kehangatan tersendiri yang sifatnya semulajadi.

Kehangatan itu dapat dirasai oleh keduanya kerana terjadi dalam kitaran atau peredaran darah. Itulah alasannya mengapa sangat disyorkan untuk selalu menyentuh, membelai, atau mengusap kulit pasangan anda. Ianya ini akan meningkatkan keintiman dan keghairahan seks secara bersamaan.

Punggung
Punggung merupakan salah satu organ tubuh yang mungkin dilupakan ketika berlakunya hubungan seks. Jika lelaki menyentuh atau meramas punggung perempuan tentu sudah biasa, tapi bagaimana jika sebaliknya?

Sekalipun terlihat sedikit aneh, hal semacam ini sebenarnya lazim saja untuk dilakukan. Lelaki juga memerlukan rangsangan sentuhan layaknya perempuan, dan punggung adalah salah satu yang boleh membuat mereka terangsang.

Cubalah untuk meramas punggung pasangan anda secara perlahan sambil bermain zakar dengan tangan, atau melalui oral seks. Dijamin pasangan anda akan menikmati permainan anda ini.

Daun telinga
Bahagian daun telinga merupakan sebahagian yang tergolong sensitif jika dibanding bahagian tubuh yang lain. Tak hanya perempuan, lelaki pun akan sangat terangsang jika daun telinganya disentuh, ditiup, atau bahkan dijilat. Rasa geli akan membuatnya semakin bersemangat untuk menyentuh anda, sehingga hubungan seks akan semakin panas.

Cubalah untuk membuatnya menggelinjang dengan cara mencium dan menjilat daun telinganya masa foreplay. Catatannya, lakukan hal tersebut secara perlahan dan tidak perlu terburu-buru, sehingga ia boleh menikmati permainan anda.

Pasalnya, jika hal ini dilakukan secara terburu-buru atau cepat-cepat, justeru akan membuat pasangan anda merasa jijik.

Leher
Selain kulit, punggung, dan daun telinga, leher termasuk kawasan yang berpotensi untuk membuat lelaki terangsang. Kebanyakan lelaki sangat menyukai perempuan yang boleh memberikan sentuhan erotis secara aktif.

Maksudnya, perempuan tersebut punya inisiatif untuk bergerak dan memulakan permainan dengan cara mencium area leher lelaki.

Catatannya, jangan terlalu bersemangat ketika mencium leher pasangan anda, apalagi menggunakan air liur yang berlebihan. Ianya ini justeru akan membuat lelaki merasa risih. Cukup basahi leher pasangan anda dengan jilatan dan ciuman-ciuman kecil.

Selain itu, jangan sekali-kali meninggalkan bekas di leher pasangan kerana hal tersebut sedikit kurang menarik jika dilihat oleh orang lain.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.