Si gadis cantik dengan tubuh seksi

Beliau baru-baru ini menjadi sangat popular di dunia maya kerana beberapa gambar yang menunjukkan wajah cantiknya yang mirip boneka Barbie namun tubuh berotot besar bak Hercules.

Yulia Viktorovna Vins berwajah boneka, tetapi lengan besar dan otot-otot kaki yang cukup untuk membuat kebanyakan lelaki malu. Dalam temu bual, beliau mengatakan pada awalnya dia mula berlatih untuk menjadi lebih kuat dan membina rasa percaya diri, tapi tidak berniat menjadi powerlifter profesional.

Yulia Viktorovna Vins 1 Yulia Viktorovna Vins 2 Yulia Viktorovna Vins 3 Yulia Viktorovna Vins 4 Yulia Viktorovna Vins 5Banyak yang kagum dengan kegigihan Yulia, namun tidak kurangnya pula yang mengkritik pilihannya. Menurut mereka, pilihan gadis cantik ini untuk menjadi seorang powerlifter hanya akan merosakkan tubuhnya. Tapi Yulia berusaha untuk mengabaikan komen seperti itu. Dia merasa ini adalah hidupnya, tubuhnya dan dia kesal jika orang lain cuba untuk memaksakan pendapat mereka pada dirinya.

“Akan selalu ada orang-orang yang menghormati pilihan saya, atau hanya cukup menjelaskan mengapa mereka tidak bersetuju dengan hal itu, tapi tidak ada yang boleh diperolehi dengan cuba untuk mencemarkan nama baik seseorang yang mengikuti impian mereka,” jelas Yulia.

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.