SUAMI PENYANYI MATI TERIKAT

“Saya rindukan anak-anak.” Itulah kata-kata terakhir Mohd Khairul Azmi Jaafar, 39, kepada rakan baiknya sebelum dia ditemui mati disyaki selepas bergelut dengan isterinya yang juga seorang penyanyi popular lewat 1990-an di sebuah kondominium di Ampang Utama, di sini, kelmarin.

Hasil bedah siasat, mangsa mati akibat serangan jantung berikutan pergelutan dan kekasaran.

Mangsa sebelum itu mengajak rakan berkenaan ke rumah penyanyi terbabit untuk berjumpa anak perempuan mereka berusia setahun.

Difahamkan, sebaik tiba di rumah itu jam 5 petang, berlaku pertengkaran dan pergelutan antara mangsa dan isterinya sebelum dia pengsan dalam sebuah bilik dengan keadaan kedua-dua tangan dan kaki terikat dan disahkan mati.

Isteri mangsa berusia 39 tahun dipercayai sengaja mengikat tangan dan kaki suaminya itu dengan bantuan dua anak saudara angkara tidak puas hati pertengkaran bermotifkan perebutan anak. – Sumber Harian Metro.

Penyanyi tersebut pernah popular dengan lagu berentak Latin dan pernah memenangi anugerah penyanyi wanita baru terbaik pada Anugerah Industri Muzik (AIM) Kes disiasat mengikuti seksyen 302 Kanun keseksaan. Simpati dan alfatihah.

suami penyanyi mati terikat

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.