BESTMOBILE vs TONEEXCEL

Nak BEST, jadi perintis TERAWAL… daftar percuma di SINI bakal dilancar pada penghujung Mac 2015 ini. Peluang buat duit kepada yang berminat sebagai agent pemasaran, brand centre dan penguna biasa sebagai pioneer. Dengan simkad ajaib ini lebih untungkan penguna suatu kelebihan prepaid BestMobile.

BESTMOBILE ini bakal menjadi pesaing TONEEXCEL? Dengan tawaran pelbagai keistimewaan kepada Networker dan ahli-ahli. Mengunakan talian MAXIS dan U-Mobile. Anda dapat mengekalkan no HP sedia @ gunakan  no baru.

Setiap kali reload dapat CASHBACK 4%. Perkenalkan kepada rakan, dapat komisen. Setiap kali rakan topup, anda pun dapat komisen sehingga 30%.

Menjadi ahli dengan mendapatkan kad sim semurah RM49 termasuk keahlian seumur hidup! Pengguna dilindungi Insuran TAKAFUL PA RM100K PERCUMA dengan hanya topup RM15 sebulan.

Maklumat lanjut sila klik SINI & SINI

flyer bestmobile4u

PERCUMA! Prepaid ONEXOX Paling Jimat‎

Nak berjimat bukan tak boleh! Cer citer telco mana yang panggilan bawah 30 saat, caj hanya 9 sen & masuk peti suara, caj hanya 5 sen. Telco lain caj 30 saat kebawah dan voice mail dengan caj 28 sen hingga 35 sen. ANDA AKAN DAPAT PENJIMATAN BILA MENGGUNAKAN ONEXOX.

simkad xox

Sambil tu boleh jana pendapatan PASIF… ratus, ribu riban setiap bulan. Komisyen 5% dari nilai top up kaum keluarga dan kawan-kawan akan anda dapat bila anda perkenalkan XOX kepada mereka. La ni nak offer kat hampa percuma simkad xox.

PROMOSI : RM30 – pos laju percuma ( 3 simkad xox MNP – kekalkal No lama ). Whatsapp / Hubungi / SMS ketalian 0135805544 pertanyaan dan perbincangan. Tq… 

[ tune talk  maxis  tone excel  celcom  digi  umobile  altel ]

PLAN XOX

Maklumat lanjut klik SINI