Tips Buat Suami Isteri, dijamin keduanya puas hati

Ketika berhubungan badan, terkadang pasangan atau anda yang dulu mencapai klimaks. Tak adil rasanya jika salah seorang yang dulu puas. Sebab orgasme tidak hanya memberi rasa puas ketika bercinta, tapi juga membantu meningkatkan hubungan yang sihat. Anda dan dia akan merasa lebih dicintai, diperhatikan, dan bahagia.

cara-meraih-orgasme-bersama-sama
Kelajuan
Jika anda bergerak dengan cepat namun pasangan tidak, kelajuan ketika bercinta menjadi tidak seimbang. Jadi usahakan agar kelajuan anda maupun pasangan berada pada titik yang sama agar bisa meraih orgasme bersama-sama.

Perlahan
Meskipun demikian, jangan tergesa-gesa mencapai klimaks saat bercinta. Terutamanya jika pasangan anda adalah jenis orang yang sukar orgasme. Lebih baik menikmati permainan sehingga pasangan dan anda siap mencapai orgasme bersamaan.

Mengawal
Baik wanita maupun lelaki sebenarnya boleh mengawal pancutan / ejakulasi dan orgasme seperti menahan kencing. Jika anda boleh melatihnya, anda dan pasangan pasti boleh mencapai orgasme bersama-sama.

Foreplay / Pemanasan
Foreplay bukan cuma sekadar pemanasan yang meningkatkan ghairah seksual, tetapi juga membantu anda meraih orgasme dahsyat. Jadi tidak ketinggalan foreplay jika ingin orgasme bersama-sama dengan pasangan.

Itulah tips untuk meraih orgasme dalam masa yang sama dengan pasangan. Selamat mencuba! 😎

PRODUK PANAS MESTI CUBA!!!KLIK SINI

Tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.