[Tips] Pancutan pra matang, atasi dengan 3 Cara ini!

Setiap pasangan pasti mendambakan hubungan seks yang luar biasa. Namun, ada masalah yang kerap mengganggu pasangan yang ingin pengalaman baru dalam hubungan seks, iaitu terpancut awal. Masalah ini memang kerap menyerang lelaki, tapi wanita juga turut merasakan tempiasnya.

[Tips] Pancutan pra matang, atasi dengan 3 Cara ini!Pada dasarnya tidak ada batasan waktu seberapa lama orang dapat mencapai orgasme. Hubungan seks yang hebat dapat dicapai apabila kedua-dua pasangan sama-sama merasakan orgasme. Dan bila lelaki mengalami orgasme di awal permainan (ejakulasi awal), boleh jadi wanita tidak mempunyai peluang mengadakan hubungan seks sehingga mereka mencapai orgasme.

Selain membuat lelaki merasa rendah diri, pancutan awal juga membuat pasangan anda tidak berpuas hati, sehingga berisiko mengalami ketidakharmonian dalam hubungan.

Banyak ubat-ubatan yang menawarkan cara tepat mengatasi ejakulasi awal. Namun, ada 3 cara semulajadi yang selamat dan bebas daripada kesan sampingan untuk mengatasi masalah pancutan awal anda.

Berhenti secara tiba-tiba

Teknik ini boleh dilakukan apabila anda mula menghampiri ejakulasi. Caranya, apabila anda merasa akan ejakulasi hentikan semua gerakan. Bila perlu keluarkan zakar anda dan jauhkan dari Ms V pasangan. Jika ini dilakukan, maka tubuh akan mengalami anti klimaks dan anda boleh mula permainan ini dari awal. Lakukan beberapa kali sehingga pasangan anda mengalami orgasme terlebih dahulu.

Ramas Zakar Anda

Sedikit ekstrim memang. Tapi cara ini juga terbukti ampuh mengatasi terpancut awal. Caranya, apabila anda hampir ejakulasi akan keluarkan zakar anda dan ramas bahagian pangkal kepalanya. Jangan meremasnya terlalu kuat. Pastikan saja bahawa remasan anda cukup untuk menunda pancutan anda.

Gunakan Kondom

Selain menjadikan seks anda lebih sihat, menggunakan kondom juga berguna dalam mengatasi terpancut awal. Menggunakan kondom dapat mengurangkan sensitiviti dan sensasi geli yang boleh menyebabkan anda ejakulasi lebih cepat. Sehingga anda dapat bercinta lebih lama tanpa kahwatir mengalami terpancut awal.

3 perkara di atas memang memerlukan latihan dan adaptasi yang cukup sebelum anda berjaya melakukannya. Namun dengan latihan yang cukup, anda akan mendapat kembali keyakinan anda di atas katil.

p/s: Dicipta khusus untuk membawa kebahagiaan kepada kaum lelaki dalam kehidupan seks mereka dengan membawa kepuasan yang lebih kepada pasangan@isteri masing-masing. Bagi kaum lelaki yang sihat pula, harus digunakan agar dapat mengekalkan kesegaran dan kesihatan alat kelamin. – klik sini

FILEM LUCAH NURUL IZZAH

Tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.